Main content

Inhoud

Doneer je bont aan Animal Rights

Nieuws: 11 april 2022
Bont

Voor onze campagne weg met bont zijn we op zoek naar bontkragen, mutsen en bontjassen. Heb jij een jas gevonden op zolder of een bontkraag waar je vanaf wil? Stuur deze dan op naar stichting Animal Rights. We zullen het bont gebruiken voor educatieve doeleinden, acties op straat en demonstraties.

Doneer je bont

Je kan bont doneren door het op te sturen naar onze postbus of door het langs te brengen op kantoor. Stuur je een groot pakket? Laat het ons dan even weten. Dan zorgen we dat we aanwezig zijn of het op tijd op kunnen halen. Dit geldt ook voor het langsbrengen van bont. Maak hiervoor een afspraak via info@animalrights.nl. Ons kantoor is in Den Haag.

  • Postadres: Animal Rights Nederland, Postbus 73937, 2507 AK Den Haag.

  • Woon je in de randstad dan kunnen we in overleg de spullen ook ophalen.

Bontvrij Nederland

Samen met Bont voor Dieren strijden we voor een bontvrij Nederland: we willen de import, doorvoer en verkoop van bont verbieden. Wij blijven druk uitvoeren op de overheid om aangenomen moties door te gaan voeren.

Daarbij blijven we verkopers en consumenten oproepen om te stoppen met de verkoop en koop van bontproducten. Help je de dieren mee en doneer je de oude bontproducten aan ons?