Main content

Inhoud

Deel je favoriete vegan recept en win!

Nieuws: 16 december 2020
Plant Power

Doe mee met onze receptenchallenge: deel je favoriete recept en win! Met deze receptenchallenge inspireren we duizenden mensen om plantaardiger te eten. Bovendien krijg je als winnaar een heerlijk plantaardig verrassingspakket.

Doe mee...

  • Deel je favoriete vegan recept met ons in een aparte reactie op de Facebookpost van dit artikel. Het liefst een eigen recept, maar een recept van internet of andere bron mag ook. Het is leuk als je een foto toevoegt van het door jouw gemaakte gerecht aan de hand van dit recept!
  • Tag in je reactie twee vrienden die nog niet plantaardig eten en wel een beetje inspiratie kunnen gebruiken.

Wij willen zoveel mogelijk mensen inspiratie geven om plantaardiger te gaan eten. Plantaardiger eten is een van de beste voornemens die je kunt hebben voor het nieuwe jaar!

Je recept mag van alles zijn, zo lang het maar plantaardig is: je favoriete hoofdmaaltijd van een diner, een sprankelend frisse smoothie, je lievelingssoep, een maaltijdsalade voor de lunch, een overheerlijke taart of andere lekkernij, je meest geliefde snack of ander tussendoortje - of als je toch je creativiteit de loop laat, iets anders wat je maar bedenken kunt.

... en win!

Behalve dat wij zelf genieten van alle inspiratie die jullie ons geven met jullie recepten, kiezen wij ook een winnaar. Dat doen we door te letten op originaliteit. Het Animal Rights team eet al jaren plantaardig en laat zich graag verrassen! De jury bestaat uit:

  • Carla: geniet het meest van pittige gerechten en heerlijke ovenschotels, maar ook tegen echte Belgische frietjes met vol-au-vent zegt ze geen nee.
  • Suzy: eet het liefst... alles eigenlijk, als het maar met mayonaise is.
  • Susan: is dol op koekjes en allerlei soorten hartige en zoete snacks.
  • Willem: houdt van een goed vullende en gezonde maaltijd. Hij wordt blij van een smaaksensatie die hij nog niet kent, bijvoorbeeld door een verrassend goed uitpakkende mix van kruiden en andere smaakmakers.

Het lijkt ons onmogelijk om met één recept volledig aan de wensen van de jury te voldoen. We zouden er een spreekwoordelijke moord voor doen... Het gaat dan ook niet om precies aan onze wensen te voldoen, maar om ons te verrassen met iets lekkers!

Wat win ik dan?

Voor de winnaar hebben we een heerlijk plantaardig verrassingspakket met lekkers en vegan (recepten) leesvoer! Sterker nog, voor de winnaars, want we kiezen uit zowel de reacties op onze Nederlandse pagina als de reacties op onze Belgische pagina een winnaar.

Hieronder zie je te inspiratie één van onze favoriete recepten.

Praktische informatie

  • Je kunt meedoen tot 15 januari
  • Een week later maken wij de winnaars bekend!