Main content

Inhoud

Hoe je kunt helpen

Animal Rights is volledig afhankelijk van donaties en ontvangt geen subsidie. Met jouw steun kunnen we samen de campagnes voor dierenrechten voortzetten en uitbreiden. Sluit je aan bij onze strijd!

Steun ons met een maandelijkse of eenmalige donatie.

Help de dieren
Help de dieren
Bancontact
Visa
Mastercard
Paypal

Doneer een eenmalig bedrag via een overschrijving op onze bankrekening:

  • Voor Nederland: t.n.v. Stichting Animal Rights NL 29 TRIO 0786 9390 79
  • Voor België: t.n.v. Animal Rights VZW BE 51 5230 8073 1862

Ook wanneer je er niet meer bent kan je nog heel veel betekenen voor de dieren, door te schenken of na te laten.

Hoe je nog meer kunt helpen

Kies ook voor een plantaardige leefwijze. Met deze keuze weet je zeker dat je niet bijdraagt aan dierenleed. Met plantaardige voeding omzeilen we dieren in ons voedselproductiesysteem, wat onze ecologische voetafdruk verkleint, vele dierenlevens bespaart en onze gezondheid ten goede komt.

We helpen je graag op weg via onze Plant Power pagina.

Help mee door je aan te melden als vrijwilliger

Vrijwilligers spelen een essentiële rol bij Animal Rights. Wij werken met een klein betaald team en worden ondersteund door een groot en gemotiveerd team vrijwilligers.

Hunt Saboteurs
De hunt saboteurs van Animal Rights trekken er sinds 2015 op uit om te demonstreren tegen de jacht. We doen dit altijd vreedzaam en geweldloos, maar onze bedoeling is duidelijk: het beschermen van zoveel mogelijk wilde dieren. Onze hunt saboteurs zijn vooral actief in het weekend. Wil je vrijwilliger worden: vul dan onderstaand formulier in!

Algemeen en Informatiestand
We staan regelmatig in verschillende steden en op events om o.a. mensen te informeren over onze campagnes, bewustzijn te creëren en handtekeningen op te halen voor onze petities. Ook deze teams bestaan uit vrijwilligers. Lijkt het je leuk om ons hiermee te helpen en/of denk je ons op een andere manier te kunnen helpen vul dan onze vragenlijst in.

Deelnemen aan demonstraties en protesten
Wil jij ook een stem voor de dieren zijn en van je laten horen wanneer wij een demonstratie of protest organiseren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. En houd de agenda in de gaten. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze campagnes en ben je up-to-date wat betreft komende acties.

Heb je hulp nodig bij een dier in nood? Hier vind je meer informatie over wat je zelf kunt doen.