Main content

Inhoud

Steun de dieren

Help de dieren
Help de dieren
Bancontact
Visa
Mastercard
Paypal

Het Brusselse Hof van Cassatie maakte het arrest van het Hof van Beroep Gent in de zaak tegen slachthuis Izegem ongedaan. Het beweert dat dierenrechtenorganisaties geen enkel recht hebben om dieren te verdedigen voor de rechtbank! Dat is een absolute ramp voor de dieren! Daarom gaan we hogerop: naar Europa! Nu, misschien wel meer dan ooit, hebben we jullie steun nodig in deze rechtszaak. Help dit onzinnig verdict ongedaan maken!

Tijdens de maand juni krijgt elke nieuwe maandelijkse donateur een mooi stickerpakket cadeau! Elk stickerpakketje is anders. Word nu maandelijks supporter en laat je verrassen!

Doneer jij liever per half jaar of per jaar? Je kan een e-mail sturen naar info@animalrights.nl met jouw gegevens en in welke maand(en) wij mogen incasseren.

Doneer een eenmalig bedrag via een overschrijving op onze bankrekening

  • Voor Nederland: t.n.v. Stichting Animal Rights NL 29 TRIO 0786 9390 79

  • Voor België: t.n.v. Animal Rights VZW BE 51 5230 8073 1862

Neem voor zakelijk sponsorschap contact op met info@animalrights.nl.

PERIODIEKE SCHENKING (NL)

Vanaf 1 januari 2014 is het mogelijk om een schenking op te stellen zonder een akte op te maken bij de notaris. De benodigde formulieren kun je vinden op de website van de Belastingdienst. Je vindt hier een overeenkomst en als je ons wilt machtigen om de gift te incasseren dan vul je ook de betalingsvolmacht in. Vervolgens stuur je de ingevulde overeenkomst naar ons op. Wij vullen de velden verder in en sturen een getekend exemplaar retour. Deze akte geldt voor een periode van minimaal vijf jaar met een vast bedrag per jaar.

SCHENKEN EN BELASTING
Jouw gift is volledig aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Afhankelijk van je inkomen en leeftijd ontvang je dus een bepaald percentage van het jaarlijkse uitgekeerde bedrag terug van de Belastingdienst. Met de schenkcalculator kun je berekenen wat het fiscale voordeel is. Voor het opstellen van jouw periodieke schenking heb je onderstaande gegevens van Stichting Animal Rights nodig:

Stichting Animal Rights
Oder 20 Unit A8188 2491DC Den Haag
RSIN: 820340571
Kamer van Koophandel: 32145620

PERSOONLIJK GESPREK
Elke schenking is persoonlijk en het is belangrijk dat de schenking correct wordt afgehandeld. Hiervoor kun je een e-mail sturen naar Carla@animalrights.be.