Main content

Inhoud

Plant Power geeft certificaten uit

Nieuws: 8 juli 2016
Plant Power

De afgelopen zes maanden zijn Benoit van den Broeck en Lente de Rooy de drijvende kracht geweest achter de educatieve campagne van Animal Rights: Plant Power. Voor onze campagne Plant Power hebben we al 45.000 brochures uitgedeeld aan jongeren. Met deze zestien pagina's tellende brochure laten we de vele voordelen van plantaardige voeding zien. Niet alleen voor de dieren en het milieu, maar ook voor je gezondheid.

Met Plant Power werken we aan de kern van het probleem: het gebruik van dieren voor consumptie. De productie van vlees, zuivel en eieren brengt immens leed met zich mee. Consumenten zijn in staat hier verandering in te brengen door te minderen of te stoppen met het gebruik van dierlijke producten.

Ieder individu die ervoor kiest om dierlijke producten te laten staan, bespaart gemiddeld maar liefst 18 dieren per jaar een miserabel leven en een rit naar het slachthuis. Wat hiervoor nodig is – informeren, kennis laten maken, prikkelen – is precies wat we met Plant Power doen: we overhandigen jongeren direct de belangrijkste informatie over de veehouderij en plantaardig eten. Dankzij de gedragsverandering die de brochures teweeg brengen besparen we tienduizenden dieren per jaar een leven in de veehouderij.

Nu staan we op het punt om 50.000 nieuwe brochures te drukken. Een flinke investering, aangezien elke brochure 10 cent kost. Gelukkig hebben we de helft van de brochures kunnen bekostigen met advertenties van bedrijven die achter onze boodschap staan.

Om de overige 2500 euro op te halen geven wij 100 certificaten uit van 25 euro per stuk. Daarmee sponsor je direct 250 brochures om de Plant Power-boodschap te verspreiden.

Help ons om jongeren te informeren over het dierenleed in de veehouderij en volledige plantaardige voeding. Zodat vele kalfjes, varkens en andere dieren niet geslacht hoeven te worden.

Koop nu een certificaat, dan sturen we die direct naar je toe. Namens de dieren, alvast bedankt!