Main content

Inhoud

STEM op het Animal Rights lespakket voor een VEGAN AWARD

Nieuws: 20 oktober 2020
Animal Rights

Het Animal Rights lespakket dat we dit jaar uitbrachten, is genomineerd voor een Vegan Award in de categorie 'Beste vegan initiatief'. Eerder was er al een voorselectie waarin op het lespakket gestemd kon worden. Ons lespakket behoort tot de beste initiatieven en is daarom definitief genomineerd voor een Award.

Stemmen

Campagnecoördinator Willem Vermaat reageert op de nominatie: "Geweldig natuurlijk. Dit is een mooie erkenning voor het werk wat we doen. We krijgen al positieve reacties van docenten terwijl we het pakket nog maar net hebben uitgebracht. Die reacties en deze nominatie moedigen ons aan om door te gaan met wat we doen: bij zoveel mogelijk leerlingen dierenrechten onder de aandacht brengen."

Stem op het Animal Rights lespakket

Je kunt stemmen voor de Vegan Awards van 19 t/m 31 oktober. Dat doe je HIER.

Ons lespakket vind je onder de categorie 'Beste vegan initiatief'. Je kunt natuurlijk ook je stem uitbrengen in de andere categorieën.

Heb je ons lesmateriaal nog niet gezien en ben je er nieuwsgierig naar? Je kunt het hier bekijken. Breng het vooral ook onder de aandacht van mensen die jij kent die in het onderwijs werken! Wij brengen het onder de aandacht van scholen, maar hoe meer aandacht voor het lespakket, hoe groter de kans dat scholen er iets mee doen.

Full size
Voorpagina van de nieuwe printversie van het werkboek voor leerlingen

Printversie

Ondertussen werken we aan het uitbrengen van een nieuwe printversie van het lespakket. De inhoud blijft hetzelfde, maar met een vernieuwde lay-out krijgt het lespakket een nieuw gebruiksvriendelijk jasje.