Main content

Inhoud

Updates

Jacht
15 soorten van afschotlijst Groningen Airport Nieuws: 8 april 2020 UPDATE - De provincie Drenthe had toestemming gegeven om 41 soorten vogels en 26 soorten zoogdieren af te schieten op Groningen Airport Eelde.
Dier­proeven
Is alle cosmetica 100% proefdiervrij? Nieuws: 8 april 2020 Omdat openbare informatie over dierproeven voor cosmetica en schoonmaakproducten schaars of verwarrend is zet Animal Rights het allemaal op een rijtje.
Slacht
Dierenbelangenorganisaties luiden noodklok voor de dieren Nieuws: 8 april 2020 Comité Dierennoodhulp, Een DIER Een VRIEND en Animal Rights hebben gezamenlijk een brandbrief gestuurd naar minister–president Mark Rutte en naar de Tweede Kamer fracties.
Jacht
De lobby achter de trofeejacht Nieuws: 8 april 2020 Anno 2020 is trofeejacht nog altijd een legale hobby voor jagers wereldwijd. De publieke opinie is veelal tegen deze barbaarse activiteit, maar waarom is het dan nog steeds toegelaten?
Slacht
Paasoproep: Animal Rights vraagt om lamsvlees uit de rekken te nemen Nieuws: 7 april 2020 Het is bijna Pasen. Het feest van het voorjaar. Het staat symbool voor de lente en nieuw leven. De tragische ironie is dat mensen dat vanuit traditie vieren met het vernietigen van leven.
Plant Power
3 handige tips om eieren te vervangen Nieuws: 7 april 2020 Ben jij ook klaar met het eten van eieren na het zien van de gruwelijke beelden uit de horror-kippenschuren? Plant Power heeft 3 handige tips op een rij gezet om eieren te vervangen.
Animal Rights
Update: Animal Rights burgerlijke partij tegen verwaarlozing Fifi Nieuws: 6 april 2020 Politie en inspectie Dierenwelzijn acht de verwaarlozing niet zwaar genoeg om in te grijpen. Animal Rights neemt hiermee geen genoegen. Wij dienen klacht in tegen de eigenaars van Fifi en stellen ons burgerlijke partij in deze zaak.
Plant Power
Inspiratie voor een plantaardige Pasen Nieuws: 5 april 2020 Pasen staat symbool voor nieuw leven. Met het eten van eieren en andere dierlijke producten vernietig je leven. Gelukkig kun je Pasen ook plantaardig doorbrengen. Wij geven onze tips.
Dier­proeven
Een pleidooi voor de proefrat Nieuws: 4 april 2020 Ratten zijn gevoelige wezens met een rijk emotioneel leven, maar toch onderwerpen we ze aan experimentele wreedheid zonder geweten. Toxicologe en campagnecoördinator Jen Hochmuth verklaart waarom.
Dier­proeven
Sneller genezen zonder dierproeven dankzij stamcellen Nieuws: 3 april 2020 Kunnen minihartjes gekweekt van patiënt-eigen stamcellen dierproeven vervangen? In het programma Knappe Koppen heeft Prof. Dr. Christine Mummery de vraag beantwoord of we proefdieren nog wel nodig hebben.

Pagina's