Main content

Inhoud

Updates

Slacht
Animal Rights houdt slacht OVP konikpaarden voorlopig tegen Nieuws: 23 oktober 2020 Animal Rights heeft een bezwaarschrift ingediend om het slachten van 150 konikpaarden in de Oostvaardersplassen te voorkomen.
Jacht
Damherten Hoeksche Waard krijgen de kogel Nieuws: 22 oktober 2020 De provincie Zuid-Holland heeft opdracht gegeven om alle damherten die momenteel in de Hoeksche Waard leven dood te schieten.
Slacht
Onze medeplichtigheid aan de kangoeroeslachting Nieuws: 21 oktober 2020 Jaarlijks worden in Australië ongeveer anderhalf miljoen kangoeroes op een uiterst wrede manier bejaagd en gedood. Een deel van het kangoeroevlees wordt ook naar Nederland en België geëxporteerd.
Slacht
Animal Rights invloed op de Vlaamse slachthuizen Nieuws: 21 oktober 2020 “Want vergeet niet, die acties hebben een enorme impact voor de betrokken slachthuizen. Bij elke nieuwe beelden die opduiken, zijn er retailers die hun contracten opzeggen.”
Animal Rights
STEM op het Animal Rights lespakket voor een VEGAN AWARD Nieuws: 20 oktober 2020 Het Animal Rights lespakket dat we dit jaar uitbrachten, is genomineerd voor een Vegan Award in de categorie 'Beste vegan initiatief'.
Dier­proeven
Ratten en muizen krijgen elektrische schokken in wrede dierproeven Nieuws: 20 oktober 2020 Ratten en muizen ondergaan zware hersenoperaties, krijgen elektrische schokken en worden uitgehongerd zodat proefdiernemers extreem angstige en depressive proefdieren hebben om op te experimenteren.
Slacht
Animal Rights biedt tegenwicht aan ‘Porktober’ propaganda Nieuws: 20 oktober 2020 Om tegenwicht te bieden heeft Animal Rights een compilatie gemaakt van 4 jaar aan undercoverwerk (2017-2020) met niet eerder gepubliceerde beelden. #trotsopdeboer #porktober #Letstalkaboutpork #LetstalkaboutEUpork #FarmON
Bont
Hoe eenvoudig bemachtig je een besmette nerts? Nieuws: 19 oktober 2020 Voor iemand die kwaad wil was het in Sevenum heel eenvoudig om even over de schutting te wippen, een vangkooi op te pakken en in de kofferbak te zetten, vervolgens naar een andere nertsenfokkerij te rijden en het dier daar weer vrij te laten.
Dier­proeven
Animal Rights gaat tegen de apenhandel vanuit Mauritius protesteren Nieuws: 19 oktober 2020 Animal Rights organiseert op dinsdag 27 oktober tussen 10:30 en 12:30 een demonstratie voor de ambassade van Mauritius in Brussel en wil de dialoog aangaan met de ambassadeur.
Jacht
Slaan Utrechtse jagers wéér ganzen dood? Nieuws: 17 oktober 2020 Afgelopen zaterdag maakte Animal Rights opnieuw beelden van creperende ganzen in Utrecht.

Pagina's