Main content

Inhoud

Updates

Bont
Demonstratie voor de vervroegde sluiting van alle nertsenfokkerijen Nieuws: 5 juni 2020 Op maandag 8 juni organiseren Bont voor Dieren en Animal Rights vanaf 16:00 tot 18:00 uur een protest op de Hofplaats in Den Haag bij de Tweede Kamer.
Jacht
SCHOKKEND: Vosje Sammie afgeknald in vossenburcht Nieuws: 4 juni 2020 Schokkend en illegaal! Animal Rights stelt zich burgerlijke partij.
Slacht
Kuikentjes massaal misbruikt om corona verveling tegen te gaan Nieuws: 4 juni 2020 Aangifte dierenmishandeling tegen het Knuffelkuiken
Bont
Animal Rights en Bont voor Dieren dienen bezwaar in tegen ruimen nertsen Nieuws: 3 juni 2020 De met corona besmette nertsenfokkerijen worden in het belang van de volksgezondheid geruimd, zegt de overheid. Animal Rights en Bont voor Dieren dienen bezwaar in.
Jacht
Zes vragen en antwoorden over wolven Nieuws: 3 juni 2020 Nu de wolf weer terug is in de lage landen hebben we een nieuwe kans gekregen om vreedzaam samen te leven. Laten we die kans goed benutten.
Slacht
Minister Schouten “geraakt” door konijnenbeelden Nieuws: 3 juni 2020 “We worden steeds vaker geconfronteerd met beelden van dierenleed in de Nederlandse veehouderij. Dat raakt mij en ik begrijp dat mensen hierdoor geschokt, verdrietig en verontwaardigd zijn."
Jacht
Alternatieven voor ganzenvergassingen Nieuws: 3 juni 2020 Elk voorjaar worden er in Nederland en Vlaanderen duizenden ganzen vergast. Animal Rights geeft een aantal alternatieven voor deze gruwelpraktijken.
Jacht
Oost-Vlaanderen koploper ganzenvergassingen Nieuws: 2 juni 2020 Uit cijfers die Animal Rights opvroeg bij het ANB, blijkt dat de meeste ganzenvergassingen plaatsvinden in de provincie Oost-Vlaanderen. Elk jaar worden er in Vlaanderen in de maanden juni en juli honderden hardhandig ganzen vergast. Animal Rights opent een meldpunt ganzenvergassingen.
Plant Power
Oproep aan de EU: promoot niet dierlijke, maar plantaardige producten Nieuws: 2 juni 2020 De Europese Unie moet eenduidig kiezen voor inzet op de transitie naar een plantaardige samenleving en afzien van het sponsoren van de dierindustrie.
Slacht
Wereldmelkdag: Lia betaalt de hoogste prijs voor een glas melk Nieuws: 1 juni 2020 Op 1 juni is het Wereldmelkdag, een dag waarop melk gepromoot wordt. Melk en alle zuivelproducten die een dierlijke oorsprong hebben zijn stuk voor stuk gruwelproducten waar de dieren een hoge prijs voor betalen: zij betalen met hun leven.

Pagina's