Main content

Inhoud

Updates

Bont
Ook corona bij nertsen in Letland Nieuws: 14 april 2021 De Letse Voedsel- en Veterinaire Dienst PVD meldt op 10 april 2021 dat een Covid-19-infectie is ontdekt in negen dode nertsen in de pelsboerderij van 'Baltic Devon Mink'. Het bedrijf is in handen van de Nederlandse nertsenfokkersfamilie Van Ansem.
Bont
Vlaamse pelskwekers blijven doorgaan Nieuws: 14 april 2021 Ondanks de stopzettingsregeling gaan nog vijf Vlaamse nertsenhouders door tot de laatste snik.
Slacht
Animal Rights dient handhavingsverzoek in voor taurossen Nieuws: 13 april 2021 Twee taurossen werden vorig jaar juni in natuurgebied Keent bij Grave uiterst onkundig afgeschoten en bezweken pas na een tijd.
Jacht
Akelige vangkooien voor kauwen in Limburg Nieuws: 13 april 2021 Het vangen en opsluiten van wilde vogels is een ingrijpende gebeurtenis die zorgt voor stress, angst en ongerief.
Dier­proeven
Stuur de tantes met pensioen Nieuws: 13 april 2021 Animal Rights en Djurrättsalliansen willen dat de oude proefapen, die nu opgesloten zitten in het Zweedse proefdiercentrum Karolinska Institutet, met pensioen worden gestuurd.
Jacht
Animal Rights woedend om partijdigheid politie Nieuws: 11 april 2021 Animal Rights is woedend over een serie berichten van de politie in Drenthe, waarin de korpsen fungeren als doorgeefluik van de Jagersvereniging.
Animal Rights
Het zeester verhaal - Maak een verschil! Nieuws: 10 april 2021 Het zeester verhaal is een perfecte illustratie van Animal Rights officieuze motto “Voor ons telt: elk dier is een individu met recht op leven en welzijn” en ethiek.
Jacht
Veelgestelde vragen over wasberen! Nieuws: 9 april 2021 Animal Rights wil dat de wasbeer wordt geaccepteerd als ingeburgerde soort.
Jacht
Spreeuwen uit nest gehaald en gebruikt als lokvogel Nieuws: 9 april 2021 Wilde, jonge spreeuwen worden uit het nest gehaald en gebruikt als lokvogel. De dieren komen in vangkooien terecht die dienen om soortgenoten te lokken. Onethisch en onacceptabel!
Dier­proeven
BREAKING: nieuwe undercoverbeelden onthullen het vreselijke lot van proefdieren Nieuws: 8 april 2021 Deze vreselijke beelden tonen dat er op geen enkel moment rekening wordt gehouden met de angst, pijn en stress van onschuldige dieren. Levende dieren worden geminimaliseerd tot wegwerpproducten.

Pagina's